واقعیت زشت درباره کاشی جدید
همچنین با اضافه شدن رشتههای نقاش رنگ و روغن، منبت کاری، خاتم کاری، زری بافی، کاشی سازی، نقاشی کاشی و قلمزنی دارای هشت رشته هنری شد. همانطور که قبلتر اشاره کردیم سرامیک مقاومت بیشتری دارد و نسبت به کاشی آب کمتری جذب میکند. سالها بعد، در عصر پادشاهی نوادهٔ وی منوچهر، سپاه توران از جیحون گذشت و سراسر شمال و شمال شرقی ایران را تصرف کرد، ولی به واسطهٔ مقاومت ایرانیان، پشت دروازههای آمل زمین گیر شد و به موجب پیمان صلحی، آرش کمانگیر تیری از دماوند کوه در اطراف آمل تا فرارود در آسیای میانه رها کرد و جان داد و مرزهای ایران را باز تا آن سوی جیحون کران داد. آثار وی ظلم و ستم زورمندان عصر را در ضمن هجو و هزلهای تند و بیپروای خود برملا میکند. میانگین درجهٔ حرارت سالیانه ایستگاههای هواشناسی از دشت به سمت کوهپایه و مناطق کوهستانی به تدریج کاهش مییابد (به استثنای درهٔ شاهرود که یک ۲۴ درجه در تیرماه و کمینهٔ آن / اقلیم محلی محسوب میشود). در اواخر سده چهارم هجری جابه جایی جمعیت از شهر کهنه در نزدیکی دریاچه پریشان که در عربی به بلدالعتیق شناخته میشد به سمت شهر کازرون امروزی آغاز میشود. از میان دریاچههای آب شور استان میتوان به دریاچه مهارلو، بختگان، طشک و هیرم اشاره کرد.
در ده کیلومتری پایین دست سد بزرگ کرخه، در ۲۰ کیلومتری غرب شهرستان اندیمشک سد تنظیمی کرخه در سال ۱۳۸۸ به بهرهبرداری رسید نام پای پل برگرفته از بند تاریخی و پل مربوط به دوره عیلامیان یا ساسانیان (پل مورد استفادهٔ شهر اوان یا همان ایوان کرخه) قرار گرفته است بقایای این بند تاریخی کمی پایینتر از سد و در کنار پل نادری کرخه و جاده اندیمشک - دهلران قرار دارد سد پای پل کرخه که به عنوان بزرگترین سد تنظیمی کرخه شناخته میشود، آب را گروگان گرفته و دریاچه ساخته است و کمی آنطرف تر برای خود دنیایی آفریده و انواع پرندگان زیبا آنجا زندگی میکنند و زیبایی خاصی به منطقه داده است. هنرستان هنرهای زیبا بعنوان یک مرکز آموزش هنری سر آغازی مربوط به دوره پهلوی دارد و ساختمان آن در اصفهان، خیابان مطهری، حد فاصل خیابان آیت الله شمسآبادی و پل آذر واقع شده است که در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۸۳ با شمارهٔ ثبت ۱۱۵۴۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. در دوره تحصیلات دولتی و در کلاس هشتم بود که به نبوغ و تواناییش در درک و حل مسائل ریاضی پی برده شد و بعد از فارغ التحصیلی از مدرسه، بعنوان کاندیدای مناسبی برای دوره آغازین فعالیتِ مدرسهٔ صنعتی دولتی (نام پیشین دانشگاه علم و صنعت ایران) در سال ۱۳۰۸ معرفی و زیر نظر اساتیدِ کشور آلمان که برای تشکیل سیستم آموزش عالی کشور در این پروژه انجام نقش می کردند پرورش یافت.
وی پس از آن برای طی دوره های عالی تر علمی و تخصصی به آلمان رفت. بر لنگههای این در مطالبی به قلم صحیفی جوهری نوشته شدهاست که شامل بخشهایی از آیات ۳۶ و ۳۷ سورهٔ نور است. دیمکاری استان بیشتر شامل گندم و جو بوده ومناطق دیمکاری استان، محدودبه قسمتی از جنوب و شمال غرب زمینهای زیرکشت اصفهان در حاشیه زایندهرود و بخشهایی از شهرستانهای غربی و جنوبی استان است. در طرفین آن دو دالان دو طبقهٔ سرپوشیده بنا شده و عرض هر یک از آنها به پنج متر میرسد. شکل و نوع بادگیرها بسته به شرایط اقلیمی هر منطقه، بهویژه جهت وزش باد، متفاوت است و همین عامل تنوع آن را رقم میزند. هر ساله همزمان با روز ملی عمر خیام، زنگی به یادبود او در این مدرسه نواخته میشود و مراسمی نیز برپا میگردد. رئیس این دبیرستان در مراسمی در سال ۱۳۸۹، خبر از تخریب بخشی از این مدرسه از جمله کتابخانه، آزمایشگاه و بخشی دیگر را کاشی پشت کابینتی داد. از تازینویسی بیزار بود و به سرهنویسی دلبستگی داشت. نیو کارش را از ضرابخانهٔ تهران قدیم شروع کرد و چنان در کارش جدی و سخت کوش بود که به سرعت مسئولیت راهاندازی بخشی از صنایع کشور را بر عهده گرفت.
از دیگر جنبههای برجسته این معماری میتوان به هنر خوشنویسی اشاره کرد. در میانهٔ دههٔ ۱۹۶۰ میلادی آلکساندر کایرا، استاد دانشگاه کرنل، توالت فرنگی را بدترین وسیلهٔ ساختهشده به دست بشر توصیف کرد. ↑ خبرگزاری دانشجویان ایران: استاد آجرتراشی کشور، کنار پرویز مشکاتیان آرام گرفت، نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۸؛ بازدید در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹. نواختنِ سهتار و پس از آن تار را نزد میرزا عبدالله فراهانی فرا گرفت، که این آموزشها تا زمان درگذشت میرزا عبدالله ادامه داشت. آجرها اغلب در طیف رنگی ترکیبی استفاده میشوند و آجرهای تیره ناگزیر کوچکتر از آجرهای روشن هستند. «نوآوریهای یغمای جندقی در هجوسرایی». ↑ «از یغمای جندقی تا حبیب یغمایی». مجموعهای از گفتاوردهای مربوط به یغمای جندقی در ویکیگفتاورد موجود است. در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ دبیرستان عمر خیام موجود است. این بنا در جنوب میدان خیام و در نزدیکی کاروانسرای شاه عباسی نیشابور قرار دارد. در روزگار کنونی میراث فرهنگی آن را بازسازی کرده و یکی از زیباترین و جادارترین کاروانسراهای شاه عباسی کشور است. از وی غزلهای زیبایی به یادگار مانده که در زمره بهترین غزلهای عهد قاجاریه است. در ۹ شهریور ۱۳۹۸ مدیر انجمن حمایت از بیماران دیابتی استان کرمانشاه اعلام کرد که بر مبنای پایش ملی که در سال ۱۳۹۵ انجام شده، میزان ابتلا به دیابت در استان کرمانشاه به ۱۰ درصد رسیده است.